HTC S740 Rose aprobat de FCC

1.540 ori
<b>HTC S740 Rose aprobat de FCC</b>Noul HTC S740, cunoscut si sub numele de cod Rose tocmai si-a facut aparitia pe site-ul FCC. Dupa cum va informam anterior, acest handset este cel mai nou smartphone HTC Windows Mobile care pastreaza designul lui HTC Touch. Totusi, spre deosebire de HTC...

Noul HTC S740, cunoscut si sub numele de cod Rose tocmai si-a facut aparitia pe site-ul FCC. Dupa cum va informam anterior, acest handset este cel mai nou smartphone HTC Windows Mobile care pastreaza designul lui HTC Touch.

Totusi, spre deosebire de HTC Touch Diamond, S740 Rose depaseste stadiul de touchscreen VGA, optand pentru un hibrid keypad/tastatura. Pe lista sa de specificatii se afla GPS, WiFi, o camera de 3.2 megapixeli si majoritatea dotarilor lui Diamond. HTC S740 a primit aprobarea FCC, deci inseamna ca o sa-l vedem cat de curand in magazinele din SUA.

Din nefericire, aceasta varianta a noului smartphone suporta doar frecvente quad-band (850/900/1800/1900 MHz) GSM/EDGE pentru SUA nu si 3G, o discriminare cu care americanii s-au obisnuit, fie ca e vorba de smartphone-uri Nokia sau primul iPhone. E foarte posibil sa asistam si la lansarea unei versiuni upgradate a lui Rose, care sa adauge suportul 3G, pana la finalul anului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×