Prin noroi și prin apă - un nou smartphone "galactic" de la Samsung - Galaxy Xcover

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.086 ori
<b>Prin noroi și prin apă - un nou smartphone "galactic" de la Samsung - Galaxy Xcover</b>Samsung pare a avea o intenție clară în ultimii ani: să acopere absolut toate segmentele de gadgeturi, fie că e vorba de playere media, de telefoane cu toate mărimile de diagonale și chiar de tablete cu toate dimensiunile posibile. Trebuie să...

Samsung pare a avea o intenție clară în ultimii ani: să acopere absolut toate segmentele de gadgeturi, fie că e vorba de playere media, de telefoane cu toate mărimile de diagonale și chiar de tablete cu toate dimensiunile posibile. Trebuie să recunosc că până acum nu m-a frapat vreun model Samsung ultra-rezistent și de obicei aici vedem Motorola cu lansări aproximativ bilunare. Ei bine iată că acum are și Samsung un telefon gata să reziste intemperiilor.

Este vorba despre Samsung Galaxy Xcover, care rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu o carcasă ultrarezistenta, ce îi permite să înfrunte apa și noroiul, spre exemplu. Terminalul a fost anunțat în Germania, unde va fi disponibil din octombrie, concurând cu un handset cu dotări similare, Motorola Defy+.

Xcover este protejat împotriva murdăririi, a prafului și poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 1 metru. Device-ul vine cu un display de 3.6 inchi cu rezoluție necunoscută, suport HSDPA, WiFi și o cameră de 3.2 megapixeli cu bliț LED. Deocamdată Samsung nu a anunțat dacă acest model va sosi și în alte țări, dar noi sperăm că va fi așa.

Prin noroi și prin apă - un nou smartphone "galactic" de la Samsung - Galaxy Xcover

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×