Problemă pentru touch-ul implementat pe iPhone 5 la scroll-ul În diagonală

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.843 ori
<b>Problemă pentru touch-ul implementat pe iPhone 5 la scroll-ul În diagonală</b>iPhone 5 a început a fi comercializat și în România de pe 2 noiembrie, tot atunci a debutat și la Vodafone, Orange sau Cosmote. în unele state și SUA a debutat din 21 septembrie. Normal că au apărut numeroase informații cu aspect pozitiv sau...

iPhone 5 a început a fi comercializat și în România de pe 2 noiembrie, tot atunci a debutat și la Vodafone, Orange sau Cosmote. în unele state și SUA a debutat din 21 septembrie. Normal că au apărut numeroase informații cu aspect pozitiv sau negativ. La cele negative au atras atenția hărțile din iOS 6 care suferă la capitolul complexitate și relevanță sau cât de ușor se poate zgâria un iPhone 5, husele de protecție sunt neapărat necesare mai ales că muchiile smartphone-ului Apple par a fi predispuse la zgârieturi.

iPhone 5 a primit și un update software de aproximativ 60 MB - iOS 6.0.1. Totuși, a fost descoperit un nou bug legat de touch. Atunci când se face scroll rapid în diagonală se ajunge ca imaginea afișată de smartphone să se blocheze pentru câteva secunde. Vorbim de o problemă care dacă va fi din hardware nu se va rezolva, iar la nivel de software cu un update ar fi de domeniul trecutului.

în jocuri s-ar putea să fie o problemă. Infinity Blade ar fi unul dintre ele. Am jucat Infinity Blade II pe iPhone 5 și nu am sesizat această problemă. Este și un video care detaliză cele spuse mai sus:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×