Probleme cu sinuciderile in sanul France Telecom

1.080 ori
<b>Probleme cu sinuciderile in sanul France Telecom</b>Ministrul francez al economiei Christine Lagarde a convocat duminica, 13 septembrie o intrunire cu oficialii France Telecom pentru a discuta pe seama valului recent de sinucideri din sanul companiei. Sindicatele au facut valuri dupa ce un angajat al...

Ministrul francez al economiei Christine Lagarde a convocat duminica, 13 septembrie o intrunire cu oficialii France Telecom pentru a discuta pe seama valului recent de sinucideri din sanul companiei.

Sindicatele au facut valuri dupa ce un angajat al France Telecom s-a sinucis vineri, aruncandu-se de la etajul 4 al cladirii in care lucra, dupa o intrunire oficiala. Femeia de 32 de ani este victima cu numarul 22 a acestui val de sinucideri, care a pornit in 2008. In plus, au existat si alte 13 tentative de sinucidere, desi nu exista o statistica oficiala publicata inca.

Statul francez detine in continuare 27% din actiunile France Telecom, dupa privatizarea grupului in anii '90, astfel ca doua treimi din personalul francez al companiei reprezinta bugetari. Daca oficialitatile franceze au aceleasi planuri pe care le are Guvernul nostru cu bugetarii (concedieri, reduceri de salariu) e lesne de inteles stresul si depresia care i-au cuprins pe angajatii France Telecom.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×