Microsoft promoveaza agresiv Windows Mobile... in sfarsit

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.071 ori
<b>Microsoft promoveaza agresiv Windows Mobile... in sfarsit</b>Utilizatorul Twitter habasch a descoperit reclame la Windows Mobile MarketPlace in aplicatiile de pe iPhone-ul sau, semn ca Microsoft a inceput in sfarsit sa isi promoveze softurile oferite de serviciul sau gen App Store. Screenshotul de mai sus dovedeste...

Utilizatorul Twitter habasch a descoperit reclame la Windows Mobile MarketPlace in aplicatiile de pe iPhone-ul sau, semn ca Microsoft a inceput in sfarsit sa isi promoveze softurile oferite de serviciul sau gen App Store.

Screenshotul de mai sus dovedeste aceasta initiativa, care urmeaza tot soiul de concursuri oferite de gigantul din Redmond developerilor si vestile recente despre Windows Mobile 6.5. Dupa ce am aflat cateva detalii despre Windows 7, scapate de un angajat al unui partener Microsoft si stim ca pe 6 octombrie este marea zi de lansare a primelor terminale WM 6.5, iata ca uriasa masinarie de marketing s-a pus in miscare.

Sa speram ca abordarea nu va fi una gen "I'm a PC/ I'm a Mac", ci una mai solida si mai axata pe beneficiile aduse utilizatorului aplicatiilor, dar si developerilor. Pacat de regulile stricte care se aplica in cazul lui Windows Mobile MarketPlace, dar pana si Apple este o mana forte la acest capitol, deci nu ii putem invinui pe cei de la Microsoft pentru politica lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×