Probleme din nou pentru Galaxy Fold! O bulă apare pe ecran după o zi de utilizare...

2.520 ori
<b>Probleme din nou pentru Galaxy Fold! O bulă apare pe ecran după o zi de utilizare...</b>Samsung Galaxy Fold pur şi simplu nu poate scăpa de ghinion, se pare... Azi aflam că după o singură zi de utilizare, un posesor al acestui pliabil se confruntă deja cu prima problemă: o bulă apărută pe ecran. Recent am avut..

Samsung Galaxy Fold pur şi simplu nu poate scăpa de ghinion... Azi aflăm că după o singură zi de utilizare, un posesor al acestui pliabil se confruntă deja cu prima problemă: o bulă apărută pe ecran. Recent am avut şi o avertizare de la Samsung, care insistă să nu apeşi prea tare pe ecran, în documentaţie şi mesaje din interfaţă.

Primul pliabil Samsung e totuşi fragil şi trebuie manevrat cu grijă. Galaxy Fold trebuia să vină în primăvară, dar a fost amânat pentru a i se rezolva problemele de design. A venit în această lună, cu lansări în Coreea de Sud şi SUA în prima fază. Are balamaua protejată cu capace şi protecţia de ecran extinsă, încât să nu poate fi dezlipită uşor.

Samsung Galaxy Fold

Ei bine, redactorul Techcrunch, Brian Heater a descoperit problema menţionată mai sus: o mică "gâlmă", "bulă" sau cum vreţi să îi spuneţi fix în mijlocul ecranului. A apărut după o singură zi de utilizare (a variantei noi evident). În mod ironic, Heater nu avusese probleme cu varianta veche de Galaxy Fold din primăvară.

Redactorul speculează că ar fi vina unui defect de producţie şi a unui efect generat de plierea terminalului în vreme ce îi apeşi ecranul. Samsung şi-a luat înapoi telefonul de la Brian şi acum investighează problema. Azi e ziua lansării în SUA şi ziua când Samsung Galaxy Fold ajunge în magazinele americane, aşa că va fi un weekend de foc şi o săptămână de foc, în care Samsung aşteaptă verdictul cumpărătorilor şi află dacă mai sunt probleme sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×