Succesorul lui BlackBerry Keyone apare menționat online, cu procesor Snapdragon 660, tastatură QWERTY

1.227 ori
<b>Succesorul lui BlackBerry Keyone apare menționat online, cu procesor Snapdragon 660, tastatură QWERTY</b>Cu toate că BlackBerry KeyOne ar fi trebuit să fie ultimul smartphone al canadienilor echipat cu tastatură fizică qwerty, se pare că succesul acestui model pe piață i-a îndemnat pe producători să lucreze și la un succesor. Detalii despre acesta

Nici nu ne-am obişnuit bine cu existenţa lui BlackBerry Keyone pe plan local şi deja se lucrează la un succesor. Dovezi cu privire la noul handset de la TCL/BB au apărut pe web sub forma unor nume de cod şi menţiuni pe site-ul TCL (user agent profile). Hai să vedem despre ce e vorba.

BB KeyOne

În primul rând noul venit are numele de cod BBF100-1, care vine imediat după "BBB100-1", cod asociat lui Keyone apropo. Recent anunţatul BlackBerry Motion este "BBD100-1". Apoi menţionăm faptul că noul BBF100-1 vine cu o tastatură QWERTY la bord şi va păstra rezoluţia lui Keyone, de 1620 x 1080 pixeli. Nu e foarte clar dacă rămâne neschimbată şi diagonala de 4.5 inch, dar sunt şanse.

Probabil cel mai interesant aspect e schimbarea de CPU şi trecerea la un Qualcomm Snapdragon 660, chipset octa core la 2.2 GHz cu GPU Adreno 512, plus modem X12 LTE. Keyone avea un Snapdragon 625 la interior, deci saltul e clar, mai ales că Snapdragon 660 e cel mai puternic procesor midrange al momentului. Ecranul va avea un aspect 3:2 şi mă aştept să mai vedem la bord 4 GB RAM, 32 GB stocare, o baterie de 3500+ mAh şi o cameră de cel puţin 12 MP, dacă nu cumva chiar trecem la o cameră duală de această dată.

Cum BB Keyone a debutat în aprilie, e posibil ca urmaşul sau să vină în primăvara viitoare, cel devreme la CES 2018, cel târziu la MWC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×