Pixel 2 XL bifează o nouă problemă la capitolul display; utilizatorii se confruntă cu efectul burn-in

2.234 ori
<b>Pixel 2 XL bifează o nouă problemă la capitolul display; utilizatorii se confruntă cu efectul burn-in</b>Se pare că lucrurile merg prea bine pentru Google în ultima vreme, asta pentru că smartphone-ul Pixel 2 XL se tot confruntă cu probleme, majoritatea fiind asociate ecranului OLED. Aflăm astăzi că utilizatorii au început a remarca efectul burn-in

Săptămâna trecută apăreau și primele probleme pentru noul phablet Google Pixel 2 XL, probleme asociate unui display dezamăgitor produs de către sud-coreenii de la LG Electronics. Reprezentarea culorilor era principala grijă a utilizatorilor și asta pentru că ecranul redă imaginile într-o nuanță de albastru-verzui exagerată și chiar într-o amestecătură de pete verzi, albastre și roșii atunci când se înclina telefonul către un anumit unghi.

Google Pixel 2 XL

Colegul nostru Vicu v-a vorbit aici despre această problemă întâmpinată de posesori și din păcate săptămâna începe tot rău pentru Google. De această dată Pixel 2 XL bifează un alt defect al ecranului POLED, cel al efectului burn-in care la unii utilizatorii a apărut la doar o săptămână de folosire a device-ului.

Efectul burn-in nu este ceva nemaiîntâlnit în zona panourilor OLED, dar faptul că acesta apare la atât de scurt timp este un motiv serios de îngrijorare. Pe Twitter chiar editorul Android Central, Alex Dobie ne prezintă o imagine în care se vede clar că telefonul său suferă de acest fenomen. 

Este o problemă cu adevărat gravă și mulțumită celor de la The Verge care au intrat în contact cu Google, aflăm că marele G a început o investigație în acest sens, menționând totodată faptul că toate produsele trec prin teste riguroase de calitate înainte de lansarea comercială. Va trebui să urmărim cu atenție evoluția acestei investigații și cel mai bun lucru pentru Google ar fi ca problema de față să fie prezentă doar pe un număr restrâns de unități pe care le va înlocui rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×