Problemele cu volumul lui Galaxy Nexus vor fi rezolvate săptămâna viitoare, promite Google

1.064 ori
<b>Problemele cu volumul lui Galaxy Nexus vor fi rezolvate săptămâna viitoare, promite Google</b>Ca orice smartphone nou al ultimilor 2 ani și Samsung Galaxy Nexus are probleme, de această dată cu volumul, care își schimbă nivelul la întâmplare atunci când utilizatorul schimba setările EDGE. Se pare că bugul era unul de software și nu de...

Ca orice smartphone nou al ultimilor 2 ani și Samsung Galaxy Nexus are probleme, de această dată cu volumul, care își schimbă nivelul la întâmplare atunci când utilizatorul schimba setările EDGE. Se pare că bugul era unul de software și nu de hardware, deci Google trebuie să intre pe fir și să rezolve problema.

Gigantul motoarelor de căutare promite că săptămâna viitoare va veni și un software fix pentru problema, care aparent are drept cauză o interferență în frecvența 900 MHz RF. E posibil ca unii utilizatori să primească mai devreme acest update și cum telefonul nu este lansat în România încă, recomand reviewerilor atenție maximă la actualizările OTA în perioada următoare.

Continui să fiu uimit că nici măcar unul dintre cei care testează un Galaxy Nexus în România nu a vorbit despre problemele sale cu volumul. Să fie totuși un bug care are loc doar pe unitățile americane? Sau poate că el a fost ignorat pentru că modelele Galaxy Nexus oferite în România au fost prototipuri și nu versiuni finale? Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×