Nokia Lumia 800 Unboxing - scoatem din cutie primul Nokia cu Windows Phone (Video)

2.308 ori
<b>Nokia Lumia 800 Unboxing - scoatem din cutie primul Nokia cu Windows Phone (Video)</b>După primele impresii despre Nokia Lumia 800 ale colegului Emil Dragotă, a venit și rândul meu acum să vă prezint unboxingul acestui prim telefon Nokia cu Windows Phone. Handsetul arata exact ca Nokia N9 și vine într-o cutie albastra împodobită...

După primele impresii despre Nokia Lumia 800 ale colegului Emil Dragotă, a venit și rândul meu acum să vă prezint unboxingul acestui prim telefon Nokia cu Windows Phone. Handsetul arata exact ca Nokia N9 și vine într-o cutie albastra împodobită cu deja celebrele tile-uri. Acest device ne-a fost oferit în teste prin amabilitatea quickmobile.ro.

Aceste tile-uri și-au făcut apariția și pe un zgârie-nori din SUA, în încercarea de a promova sistemul de operare al celor de la Microsoft. Revenind la Nokia Lumia 800, telefonul a fost anunțat cu o lună în urmă la Nokia World 2011, împreună cu Nokia Lumia 710. Acestea două sunt primele handseturi ale finlandezilor care rulează Windows Phone Mango, iar Microsoft și Nokia au mare încredere în succesul acestor modele. Nokia Lumia 800 adopta designul lui Nokia N9, dar îi adăugă un buton pentru cameră, butoane capacitive sub ecran și îi scade diagonala la 3.7 inchi.

Nokia Lumia 800 Unboxing

în cutia nou-venitului se afla clasicul set de manuale, o carcasă specială (exact ca la N9), încărcătorul, cablul microUSB și o pereche de căști. Telefonul booteaza destul de rapid, dar primul setup al lui Mango durează totuși destul de mult, după cum am văzut și la HTC Titan. Când în sfârșit ajungem la tile-uri și interfața, observăm că experiența WP7 este cea standard, dar pe o diagonală de 3.7 inchi și pe hardware Nokia. în zilele următoare vom vedea ce oferă finlandezii în plus și cum se porta acest device și vom reveni cu o recenzie completă!

  • Puteți comanda telefonul de la Quickmobile.ro la prețul de: 2,099 lei

Nokia Lumia 800 scos din cutie (video):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×