Orange Barcelona, un telefon Android cu tastatură QWERTY și preț de 135 euro

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.445 ori
<b>Orange Barcelona, un telefon Android cu tastatură QWERTY și preț de 135 euro</b>Orange pregătește un nou terminal cu branding propriu, care va debuta în Marea Britanie sub numele de Barcelona. Telefonul vine cu o tastatură QWERTY, rulează Android și va costa aproximativ 135 de euro. &nbsp; Dotările lui Orange Barcelona includ...

Orange pregătește un nou terminal cu branding propriu, care va debuta în Marea Britanie sub numele de Barcelona. Telefonul vine cu o tastatură QWERTY, rulează Android și va costa aproximativ 135 de euro.

Dotările lui Orange Barcelona includ un touchscreen de 2.6 inchi, sub care se afla tastatura anterior menționată, iar specificațiile includ și o cameră de 3.2 megapixeli și suport HSDPA. Bluetooth, servicii voce HD, GPS, Orange Maps și radio FM sunt alte câteva funcții ale nou-venitului, plus apelarea video, întotdeauna binevenită.

Acest model Android este destul de subțire, la 9.9 mm, iar OS-ul din dotare este Android 2.2 Froyo. Barcelona va fi disponibil gratuit cu abonament și la prețul anterior menționat pentru clienții prepay.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×