Procesorul Apple A10 apare în baza de date GeekBench; chip dual-core cu 18% mai puternic decât A9

1.427 ori
<b>Procesorul Apple A10 apare în baza de date GeekBench; chip dual-core cu 18% mai puternic decât A9</b>Prin intermediul unui grafic GeekBench aflăm astăzi cât de bine se descurcă procesorul Apple A10 în cadrul testului single-core, fiind comparate aici toate generațiile de chip-uri folosite de către Apple. Ei bine, noul CPU obține 3000 puncte aici, și ne

Fanii Apple așteaptă cu sufletul la gură sosirea lunii septembrie, și asta pentru că prima lună de toamnă marchează și lansarea lui iPhone 7 și a variantei sale de tip phablet numită iPhone 7 Plus. Descoperim astăzi că procesorul Apple A10 ce se va afla la bordul acestor terminale, tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul unui grafic GeekBench unde sunt comparate toate chip-urile Apple de până acum.

Apple A10

După cum se poate vedea, Apple A10 obține 3000 puncte în cadrul testului single-core, cu doar 10 puncte mai puțin față de chip-ul A9X regăsit pe tabletele iPad Pro. Comparativ cu chip-ul A9 aflat la interiorul modelelor iPhone 6s / 6s Plus, creșterea performanței este de aproximativ 20%.

Aflați că este vorba în continuare despre un procesor dual-core, unul dezvoltat folosindu-se procesul de 16nm. Odată cu tabelul de astăzi sosește și un detaliu ce scoate la iveală că bateria lui iPhone 7 va crește la 1960 mAh (vs. 1750 - iPhone 6s). Ni se reamintește despre camera duală pentru iPhone 7 Plus, despre conectorul său Smart, dar și de faptul că varianta standard va oferi 32 GB de stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×