Procesorul Apple A7 de pe iPhone 5S Întrece rivalii quad core de pe terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.158 ori
<b>Procesorul Apple A7 de pe iPhone 5S Întrece rivalii quad core de pe terminalele Android</b>Acum că au apărut și primele review-uri ale lui iPhone 5S, avem și măsura performanțelor procesorului sau Apple A7. Noul chip dual core cu arhitectură 64 bit întrece toți rivalii quad core de pe terminalele Android, se pare. &nbsp; Cei de la...

Acum că au apărut și primele review-uri ale lui iPhone 5S, avem și măsura performanțelor procesorului sau Apple A7. Noul chip dual core cu arhitectură 64 bit întrece toți rivalii quad core de pe terminalele Android, se pare.

Cei de la Anandtech au aflat toate detaliile interesante din spatele acestui procesor, inclusiv frecvența de 1.3 GHz a acestui CPU. în ciuda cursei de înarmare la capitolul procesoare din ziua de azi, mai multe core-uri nu înseamnă mai multă performanță și asta a dovedit-o deja Motorola cu Moto X. Anandtech a pus la bătaie iPhone 5S contra flagship-urilor de la HTC, LG, Motorola și Samsung, LG G2 ieșind în evident drept cel mai competitiv rival.

Acest handset folosește procesorul quad core Snapdragon 800 la 2.3 GHz, care pe hârtie ar trebui să depășească dual core-ul Apple A7, dar în realitate nu o face. Atât în testele de performanță CPU, cât și GPU iPhone 5S a câștigat toate duelurile, uneori cu diferență foarte mare de scor. Anandtech oferă și o perspectivă interesantă asupra tehnologiei actuale, afirmând că această cursă a core-urilor a fost pornită de Nvidia, care a trecut la quad core pe terminale mobile mai devreme decât ar fi trebuit. Alte detalii aflați de pe site-ul celor de la Anandtech.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×