Pe lângă display-ul curbat, Huawei P10 ar putea oferi și încărcare wireless

2.061 ori
<b>Pe lângă display-ul curbat, Huawei P10 ar putea oferi și încărcare wireless</b>În urmă cu ceva timp în mediul online apăreau și o serie de randări pentru smartphone-ul Huawei P10, terminal care aparent ar urma să sosească pe piață în două versiuni, una standard cu display plat și o alta mai exclusivistă ce adoptă un panou curbat

Am văzut de curând o serie de imagini care ni-l prezentau pe Huawei P10, un telefon care aparent este așteptat să fie lansat pe piață în două variante diferite. În vreme ce modelul standard va adopta un display plat, vom avea și o variantă mai exclusivistă cu ecran curbat spre margini la fel ca modele populare de pe piață precum Galaxy S7 Edge, sau chiar Huawei Mate 9 Pro - produs recent anunțat de asiatici. 

Huawei P10

Conform unei postări de pe Weibo din partea unui leaker, se pare că telefonul ar urma să aducă și tehnologia de încărcare wireless la pachet și un scanner de amprente amplasat în partea frontală sub forma unui buton home fizic. De asemenea, telefonul va aduce și un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, o creștere destul de serioasă atât ca rezoluție, cât și ca diagonală.

Nu ar fi exclus ca aceste dotări prezentate mai sus să fie destinate modelului cu display curbat și ca versiunea standard să ofere în continuare un display standard de 5.2 inch cu rezoluție Full HD și un scanner de amprente plasat pe spate exact precum vedeam anterior în imagini. Desigur, ambele versiuni vor oferi o cameră duală la bord de nouă generație. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×