Probleme pentru utilizatorii de iPhone 7 Plus: camerele au început să "moară" din senin

5.424 ori
<b>Probleme pentru utilizatorii de iPhone 7 Plus: camerele au început să "moară" din senin</b>Deși la prima vedere se părea că senzorul foto dual de pe iPhone 7 Plus este fantastic, într-un final s-a dovedit că lucrurile nu stau chiar astfel. Cu un mod de tip bokeh nu tocmai convingător și cu problema serioasă despre care aflăm astăzi, phablet-ul

Se pare că sezonul de iarnă face ca nu doar oameni să aibă "erori de procesare" pe bază de viroze, ci şi gadgeturile şi telefoanele. Ieri ne-am ocupat de problemele lui Nexus 6P şi Google Pixel, iar azi aflăm că iPhone 7 Plus dă rateuri la capitolul cameră.

Totul a început cu 3 săptămâni în urmă, când site-uri de ştiri precum BGR au început să primească mailuri de la cititori, care semnalau faptul că unităţi iPhone 7 Plus aveau probleme cu camera. Aceasta pur şi simplu refuza să mai funcţioneze şi când era deschisă aplicaţia Camera telefonul afişa doar o imagine neagră. În ultimele zile a început să crească numărul de persoane cu astfel de probleme, iar apoi chestiunea a devenit populară şi pe Reddit.

Un thread postat cu 2 zile în urma detaliază bugul, confirmat de multipli utilizatori: aplicaţia Camera sau altă aplicaţie de acest tip e pornită, iar pe ecran apare doar o imagine neagră. Au fost şi cazuri când imaginea apărea în cele din urmă, dar avea o nuanţă de verde sau mov şi era însoţită de mesajul "Urgenţă, iPhone-ul are nevoie să se răcească" şi asta în condiţiile în care handsetul nu se încinsese sau încălzise măcar.

Vestea bună e că unităţile cu probleme sunt înlocuite la Apple Store-uri fără discuţii suplimentare. Se pare că nici un fatory reset nu rezolvă problema, în cazul în care vă întrebaţi. Să sperăm că nu ia amploare acest caz, pentru că 2016 deja a fost marcat de multe buguri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×