Procesorul MediaTek Helio X10 testat în AnTuTu pe telefonul HTC One M9+ (Video)

2.750 ori
<b>Procesorul MediaTek Helio X10 testat în AnTuTu pe telefonul HTC One M9+ (Video)</b>La ora actuală se pare că Exynos 7420 nu prea are rival &icirc;n lumea terminalelor mobile, procesorul celor de la Samsung neput&acirc;nd fi surclasat de vreun Qualcomm sau Mediatek. De aceea privim cu interes testul AnTuTu de mai jos, realizat pe un...

La ora actuală se pare că Exynos 7420 nu prea are rival în lumea terminalelor mobile, procesorul celor de la Samsung neputând fi surclasat de vreun Qualcomm sau Mediatek. De aceea privim cu interes testul AnTuTu de mai jos, realizat pe un HTC One M9+, care vine cu procesor MediaTek Helio X10.

Reţineţi că Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ajung şi la 70.000 de puncte în AnTuTu şi chiar depăşesc acest scor. Ei bine, testul realizat de Mobilegeeks ne arată că Helio X10 atinge puțin peste 44.500 de puncte în AnTuTu, un scor mai degrabă midrange decât high end. E posibil ca benchmark-ul să nu fie optimizat şi pentru a acoperi configuraţia acestui terminal.

Benchmark HTC One M9+

HTC One M9+ este văzut de mulţi ca revanşa celor de la HTC pentru dezamăgirea M9. El aduce un scanner de amprente, ecran Quad HD de 5.2 inch, 3 GB RAM şi o cameră principală de 20 MP, cu senzor de adâncime asociat, plus o cameră selfie Ultrapixel. La bord se afla şi difuzoare BoomSound şi o baterie de 2840 mAh. Helio X10 este un procesor octa core 64 bit, tactat la 2.2 GHz maxim şi are şanse mai mari să se dueleze cu un Snapdragon 615 decât cu un Exynos de ultimă oră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×