Aplicații utile: Gallery Doctor, aplicația ce ne ajută să eliminăm fotografiile nedorite din telefon

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.204 ori
<b>Aplicații utile: Gallery Doctor, aplicația ce ne ajută să eliminăm fotografiile nedorite din telefon</b>&Icirc;n cadrul magazinului Google Play am dat recent și peste o aplicație denumită Gallery Doctor - Photo Manager ce este disponibilă gratuit. Aceasta ne promite eliminarea acelor fotografii nedorite din telefonul nostru &icirc;ntr-un mod mult mai...

În cadrul magazinului Google Play am dat recent și peste o aplicație denumită Gallery Doctor - Photo Manager ce este disponibilă gratuit. Aceasta ne promite eliminarea acelor fotografii nedorite din telefonul nostru într-un mod mult mai interactiv bazat pe un sistem de tip Tinder prin care fotografiile pot fi păstrate/șterse.

Astăzi vom arunca o privire asupra acestei aplicații și decide dacă într-adevăr merită să fie instalată pe telefonul nostru (spațiu necesar - 10.5 Mb). Încă de la prima rulare, funcțiile aplicației ne sunt prezentate sub forma unor slide-uri atractive care ne lămuresc cu privire la funcționalitatea sa.

Gallery Doctor

Practic, Gallery Doctor va scana memoria internă și cardul microSD din smartphone-ul nostru, iar ulterior afișa acele fotografii care sunt de o calitate slaba, sau similare. După apăsarea butonului de scanat, ni se prezintă un grafic cu numărul total de fotografii, numărul de poze de o calitate slabă, cât și acele fotografii similiare care ocupă spațiu degeaba.

Gallery Doctor

Odată cu acest grafic avem și informații despre spațiu liber disponibil pe telefon. După ce am trecut de acest pas, tot ce avem de făcut este un click pe butonul - Review and clean. Aici, vedem fotografiile din telefon sortate după anumite criterii:

  • Poze de analizat
  • Poze similare
  • Poze la o calitate slabă

În prima categorie se află acele fotografii pe care aplicația nu le-a putut introduce automat în categoria 2 sau 3, și astfel ni se oferă ocazia să decidem ce facem cu acestea printr-un sistem similar cu cel din aplicațiile de socializare. Putem face swipe spre stânga pentru a șterge o fotografie, sau un swipe pe dreapta pentru păstrarea acesteia.

Aplicații utile: Gallery Doctor, aplicația ce ne ajută să eliminăm fotografiile nedorite din telefon

Cea de-a doua categorie, conține imaginile similare care nu fac altceva decât să ocupe spațiu în memoria telefonului. Putem alege una sau două fotografii dintr-o serie pentru a le păstra, în timp ce restul vor fi eliminate

Nu în ultimul rând, se află și categoria pozelor a căror calitate nu este cea mai bună. Avem și aici posibilitatea de a le șterge, sau păstra în funcție de preferințe.

Gallery Doctor

Aplicația mi-a scanat 376 fotografii pentru început, dintre care 34 erau de o calitate slabă, 23 poze similare, și 47 ce trebuiau analizate. După curățarea acestor fotografii, am obținut 199 Mb memorie în plus pe telefon. Din câte ați văzut, ideea din spatele Gallery Doctor este una foarte simplă ce ne ajută la sortarea fotografiilor, eliminarea celor nereușite, cât și câștigarea de spațiu extra pe telefon, motiv pentru care v-o recomandăm și vouă.

Gallery Doctor - Photo Manager poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×