Procesorul MediaTek Helio X30 este testat în GeekBench; iată cum se prezintă în raport cu alte soluții rivale

1.667 ori
<b>Procesorul MediaTek Helio X30 este testat în GeekBench; iată cum se prezintă în raport cu alte soluții rivale</b>Spre sfârșitul lunii septembrie cei de la MediaTek anunțau și lansarea chipset-ului Helio X30, un procesor cu 10 nuclee ce oferă suport pentru chip-uri de până la 8 GB memorie RAM și care astăzi se afișează în cadrul testului benchmark GeekBench din

Chiar la sfârșit lunii septembrie, compania chineză MediaTek anunța și lansarea procesorului Helio X30 - un alt chipset de tip deca-core care oferă suport pentru chip-uri de până la 8 GB memorie RAM și care astăzi se afișează în cadrul testului benchmark Geekbench din care aflăm cum se descurcă la testele single și multi-core. 

Helio X30

După cum puteți remarca privind captura de ecran de mai sus, acest procesor deca-core MediaTek Helio X30 (MT6799) obține 1504 puncte în cadrul tesutuui single-core, respectiv 4666 puncte în cadrul testului multi-core. Despre acest chipset știm faptul că el aduce un consum de energie cu 53% mai bun decât cel al predecesorului și performanță cu 43% crescută față de cea oferită de către modelul Helio X20.

Pus la comparat cu alte procesoare rivale din aceeași zonă high-end, se pare că Helio X30 este la nivelul lui Snapdragon 821 ca performanțe, acest din urmă chipset obținând 1648 puncte la testul single-core, respectiv 4121 puncte la testul multi-core (Pixel XL)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×