Procesorul MediaTek Helio X30 este testat în GeekBench; iată cum se prezintă în raport cu alte soluții rivale

1.686 ori
<b>Procesorul MediaTek Helio X30 este testat în GeekBench; iată cum se prezintă în raport cu alte soluții rivale</b>Spre sfârșitul lunii septembrie cei de la MediaTek anunțau și lansarea chipset-ului Helio X30, un procesor cu 10 nuclee ce oferă suport pentru chip-uri de până la 8 GB memorie RAM și care astăzi se afișează în cadrul testului benchmark GeekBench din

Chiar la sfârșit lunii septembrie, compania chineză MediaTek anunța și lansarea procesorului Helio X30 - un alt chipset de tip deca-core care oferă suport pentru chip-uri de până la 8 GB memorie RAM și care astăzi se afișează în cadrul testului benchmark Geekbench din care aflăm cum se descurcă la testele single și multi-core. 

Helio X30

După cum puteți remarca privind captura de ecran de mai sus, acest procesor deca-core MediaTek Helio X30 (MT6799) obține 1504 puncte în cadrul tesutuui single-core, respectiv 4666 puncte în cadrul testului multi-core. Despre acest chipset știm faptul că el aduce un consum de energie cu 53% mai bun decât cel al predecesorului și performanță cu 43% crescută față de cea oferită de către modelul Helio X20.

Pus la comparat cu alte procesoare rivale din aceeași zonă high-end, se pare că Helio X30 este la nivelul lui Snapdragon 821 ca performanțe, acest din urmă chipset obținând 1648 puncte la testul single-core, respectiv 4121 puncte la testul multi-core (Pixel XL)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×