Telefoanele Google Pixel ar avea probleme cu acustica: sunetele se aud foarte distorsionat la volum maxim

1.265 ori
<b>Telefoanele Google Pixel ar avea probleme cu acustica: sunetele se aud foarte distorsionat la volum maxim</b>Se pare că nici smartphone-urile Pixel și Pixel XL nu scapă de probleme, telefoanele de față având ceva de furcă cu acustica atunci când volumul este setat la maxim - moment în care sunetele se aud foarte distorsionat. Acest lucru a fost descoperit de

Cumva telefoanele celor de la Google nu au fost niciodată campioane ale acusticii. Nu îmi amintesc ca vreunul dintre ele să fi avut vreun record la decibeli, iar Galaxy Nexus parcă avea şi probleme cu difuzoarele, în vreme ce unul din urmaşii săi a adus probleme cu conceptul de Silent. Google Pixel le calcă pe urme cu propriile probleme acustice.

Aparent telefoanele Pixel au fost grăbite pentru a ajunge pe piaţa mai rapid şi au fost descoperite recent şi buguri ale camerei şi acum ale acusticii. Se pare că uneori se aud distorsionări şi interferenţe când volumul e dat la maxim. Avem şi o demonstraţie mai jos, într-un clip video realizat de Mark Buckman, utilizator Reddit cunoscut ca "badmark".

El a descoperit problemă când a folosit o aplicaţie de tip pian pe telefon. A prezentat aplicaţia Perfect Piano pe un telefon Google Pixel şi apoi acelaşi soft pe un Motorola Nexus 6, care nu avea nici o problemă. Comentariile primite la postarea acestui Redditor menţionau şi alte cazuri de distorsionare semnalate pe modelele Pixel, în special când erau privite clipuri pe YouTube.

O concluzie e faptul că software-ul ar putea împinge difuzoarele dincolo de limita lor maximă, apărând astfel şi distorsiunea. Între timp utilizatorul "badmark" a schimbat 4 modele Pixel, toate cu aceeaşi problemă. Deocamdată nu pare să fie un defect prea răspândit sau cauzat de ceva clar, el apărând la întâmplare. Google nu a comentat pe seama sa încă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×