Smartphone-ul pregătit de Andy Rubin apare listat în GeekBench; vine cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835

2.795 ori
<b>Smartphone-ul pregătit de Andy Rubin apare listat în GeekBench; vine cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835</b>În urmă cu doar două zile aflam despre planurile lui Andy Rubin (creatorul Android) de a lansa pe piață un prim smartphone, asta prin intermediul companiei sale recent fondate și numită Essential Products Inc. Se pare că acest terminal va debuta undeva

În weekend-ul ce tocmai a trecut am aflat și faptul că Andy Rubin (creatorul Android) și noua sa companie numită Essential Products Inc. pregătesc lansarea unui prim smartphone în acest an. Produsul ce va sosi în vară este așteptat să fie unul de tip flagship, iar din câte se pare vom avea de-a face cu un handset ce va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat încă din fabrică.

Essential FIH-PM1

Acest detaliu ne este adus la cunoștiință de către o listare în Geekbench a noului terminal, listare ce ne mai dezvăluie că avem parte de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior și de un chip de 4 GB memorie RAM. Telefonul cu numele de cod Essential FIH-PM1 ar fi fost testat în Geekbench la data de 27 decembrie, fiind oferite totodată și scorurile obținute de acesta.

Observăm că la testul single-core s-au obținut 1844 puncte, pe când la testul multi-core s-a ajuns la 5426 puncte. Deși nu avem alte detalii despre celelalte dotări hardware pe care telefonul lui Andy Rubin le-ar putea aduce la pachet, ne putem aștepta la un display cu rezoluție QHD, la o cameră duală și la un scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×