Procesorul octa core MediaTek MT6592 surprins În primele imagini

1.692 ori
<b>Procesorul octa core MediaTek MT6592 surprins În primele imagini</b>știam deja că Mediatek pregătește primul său procesor 8 core pentru lansare în trimestrul 4 al acestui an și iată că acum vedem acest CPU în prima fotografie. Mă aștept ca acest chip să ajungă pe numeroase tablete anul viitor. &nbsp;...

știam deja că Mediatek pregătește primul său procesor 8 core pentru lansare în trimestrul 4 al acestui an și iată că acum vedem acest CPU în prima fotografie. Mă aștept ca acest chip să ajungă pe numeroase tablete anul viitor.

Procesorul poartă numele de Mediatek MT6592 și va fi tactat până la 2 GHz. Acest produs se bazează pe 8 core-uri Cortex A7, care nu sunt la fel de rapide precum cele folosite pe Nvidia Tegra 4 sau Snapdragon 800. Acestea se bazează pe 4 core-uri Cortex A15. Trebuie remarcat și că majoritatea aplicațiilor nu folosesc mai mult de 2-3 core-uri, deci saltul în performanța nu e uriaș.

Qualcomm susține între timp sus și tare că avem nevoie de core-uri mai bune și nu mai multe, afirmând că procesorul său Snapdragon 800 e mai rapid decât orice chip 8 core. Chiar și Samsung Exynos 5 Octa e inclus pe listă în această comparație. Până la 8 core bănuiesc că producătorii de chipuri vor face trecerea la arhitectura 64 bit, după modelul Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×