Nokia ar putea lansa nu mai puțin de 6 noi terminale În cadrul evenimentului de pe 22 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.171 ori
<b>Nokia ar putea lansa nu mai puțin de 6 noi terminale În cadrul evenimentului de pe 22 octombrie</b>Nokia va organiza un eveniment sub numele de Innovation Reinvented pe 22 octombrie, iar el va avea loc în Abu Dhabi. Deja ne așteptam să vedem acolo phabletul Lumia 1520 și modelul Lumia 929, plus o eventuală tabletă. Ei bine, se pare că vom avea...

Nokia va organiza un eveniment sub numele de Innovation Reinvented pe 22 octombrie, iar el va avea loc în Abu Dhabi. Deja ne așteptam să vedem acolo phabletul Lumia 1520 și modelul Lumia 929, plus o eventuală tabletă. Ei bine, se pare că vom avea parte de multe terminale noi și nu doar cele menționate anterior.

Există acum zvonuri care afirmă că finlandezii ar pregăti nu mai puțin de 6 noi terminale pentru lansare. Cel puțin două dintre ele vor fi noi unități Lumia, cel mai probabil Nokia Lumia 1520 și o tabletă din aceeași serie Lumia. Vom vedea și câteva accesorii debutând în Abu Dhabi, printre care și "ceva special", după cum afirmă The Verge.

De vreme ce Oppo și Sony au lansat accesorii de tip lentile externe pentru telefoane, poate că și Nokia va aborda acceasi strategie. Nici seria Asha nu va fi ignorată și probabil vom vedea noi modele și din această gamă. Mi se pare interesant că în invitația de presă de mai sus vedem o mică barca Nokia, în condițiile în care atunci când Nokia avea probleme cu câțiva ani în urmă, ea era comparată cu o platformă maritimă.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×