ZTE Geek U988S, primul smartphone cu procesor Tegra 4 lansat oficial

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.362 ori
<b>ZTE Geek U988S, primul smartphone cu procesor Tegra 4 lansat oficial</b>Unul dintre primele terminale de pe piața cu un CPU Tegra 4 la bord este ZTE Geek U988S, care a fost subiect de zvonuri încă din luna iulie. Terminalul a fost confirmat drept primul telefon cu procesor Tegra 4 și lansat în această săptămână....

Unul dintre primele terminale de pe piața cu un CPU Tegra 4 la bord este ZTE Geek U988S, care a fost subiect de zvonuri încă din luna iulie. Terminalul a fost confirmat drept primul telefon cu procesor Tegra 4 și lansat în această săptămână.

Handsetul a fost expus la Beijing în cadrul unui târg de tehnologie, iar deocamdată el va fi disponibil exclusiv prin China Mobile. La interiorul său se afla un procesor Tegra 4 tactat la 1.8 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și un slot microSD. în zona frontală avem un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, iar în spate se afla o cameră de 13 MP cu deschidere F2.2.

ZTE Geek U988S

în cele din urmă, ZTE Geek U988S este dotat cu o cameră frontală de 2 MP, o baterie de 2300 mAh și rulează Android 4.2 cu o interfață personalixată ZTE. Prețul acestui device este de 310 dolari, deloc rău pentru un prim telefon Tegra 4. Designul acestui nou venit este destul de banal, cu o carcasă lucioasă din plastic și o varietate mare a culorilor carcasei.

ZTE Geek U988S

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×