Procesul pentru iPhone in standby

Autor:  | Publicat în:  Apple 957 ori
<b>Procesul pentru iPhone in standby</b>Apple isi promoveaza mult-asteptatul iPhone printr-o serie de procese, printre care amintim pe cel in care sunt implicati si cei de la Cisco. Recent procesul celor doua a fost suspendat temporar, pe motivul ca partile implicate trebuie sa ajunga la o...

Apple isi promoveaza mult-asteptatul iPhone printr-o serie de procese, printre care amintim pe cel in care sunt implicati si cei de la Cisco. Recent procesul celor doua a fost suspendat temporar, pe motivul ca partile implicate trebuie sa ajunga la o intelegere.

Intelegerea presupune un compromis in legatura cu drepturile asupra trademarkului si interoperabilitatea. Astfel de amanari si compromisuri suna chiar si pentru cei ce nu sunt niste experti ai domeniului ca niste prilejuri perfecte pentru ca Cisco sa stabileasca un pret. Dupa acuzatia aruncata asupra celor de la Meizu, cum ca ar fi creat un telefon care seamana leit cu iPhone, un alt proces este ultimul lucru de care Apple are nevoie.

La urma urmei, chiar daca ar trebui sa plateasca in caz ca ar pierde, Apple au de unde, avand in vedere ca au un profit potential de 50% pentru fiecare model de iPhone. Tragand linie putem spune ca ne mai asteptam la multe controverse si dispute judiciare pana ce calmul se va asterne asupra fenomenului ce a devenit iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×