La ecograf cu Neonode (nasterea unui mobil)

2.119 ori
<b>La ecograf cu Neonode (nasterea unui mobil)</b>Desi este o marca necunoscuta pentru multi, firma suedeza Neonode a avut de furca inca de la inceput anuntandu-si lansarea modelului N1 touchscreen in 2002, pentru a-l amana pana in 2004. Intampinat cu critici ce numeau modelul mediocru, Neonode s-a...

Desi este o marca necunoscuta pentru multi, firma suedeza Neonode a avut de furca inca de la inceput anuntandu-si lansarea modelului N1 touchscreen in 2002, pentru a-l amana pana in 2004. Intampinat cu critici ce numeau modelul mediocru, Neonode s-a scufundat in anonimat....pana ieri.

Neonode a inceput o campanie de teasing ieri prezentandu-l pe designerul produsului lor, care este....insarcinat. Nu ar fi nimic neobisnuit, daca nu ar fi vorba de un barbat, care tine un blog ce descrie ultimele 2 saptamani pana va "da nastere" unui nou model de terminal. Urmand a fi lansat pe 12 februarie, terminalul este prefatat de o ecografie ce arata un telefon sau un copil de o forma extrem de ciudata.

Desi amanarile pe care le-a suferit primul model au facut ca acest telefon sa nu fie apreciat la adevarata sa valoare, trebuie sa recunoastem meritele companiei pentru designul revolutionar. Sa speram ca nu vom avea din nou de-a face cu o "sarcina cu probleme" si ca vom vedea la 3GSM un terminal care sa ne lase cu gura cascata. Trebuie sa tinem cont totusi ca multe din trasaturile lui N1 au fost adoptate si de alte firme, ce au profitat de problemele de productie ale Neonode.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×