Producătorul chinez Coolpad este acum prezent oficial și pe piața din România; iată câteva detalii despre companie

1.493 ori
<b>Producătorul chinez Coolpad este acum prezent oficial și pe piața din România; iată câteva detalii despre companie</b>Un lucru pe care mulți dintre voi poate că l-ați observa &icirc;n ultimul timp, este acela că telefoanele de origine chineză &icirc;ncep a fi din ce &icirc;n ce mai căutate de către publicul rom&acirc;n. Tocmai de aceea, unele companii decid...

Un lucru pe care mulți dintre voi poate că l-ați observa în ultimul timp, este acela că telefoanele de origine chineză încep a fi din ce în ce mai căutate de către publicul român. Tocmai de aceea, unele companii decid să-și deschidă filiale locale, cum este cazul și celor de la Coolpad - producător despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos.

Deși Coolpad a ajuns oficial pe piața din România încă din luna august, se pare că veștile despre această mutare nu prea au circulat în media sau presă. În cazul în care nu știați, Coolpad este o companie chineză înființată acum mai bine de 22 ani, mai precis în 1993, sosind pe piață ca producător de echipamente de telecomunicații.

Prin intermediul site-ului coolpad.eu, disponibil acum și în limba română, aflăm că producătorul se află în spatele unor invenții ca dual-mode, respectiv în spatele receptorului dual-standby întâlnit pe o gamă largă de terminale dual-SIM. De asemenea, ni se dezvăluie că la nivel mondial, Coolpad deține 6 facilități R&D (cercetare și dezvoltare), investind masiv în dezvoltarea wireless, și a telefoanelor mobile.

Ca și performanțe, Coolpad s-a aflat pe locul 7 în topul global al furnizorilor de smartphone-uri în 2014, an în care era totodată plasat pe poziția cu numărul 4 în topul celor mai mari furnizori de telefoane smart din China.

Coolpad Modena

Pentru moment, cei de la Coolpad au adus doar două produse pe piața din România, acestea fiind smartphone-urile Modena, respectiv Porto. Primul dintre acestea vine cu display IPS de 5.5 inch (960 x 540 pixeli), procesor quad-core Snapdragon 410, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare și slot microSD.

Telefonul aduce o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli și conectivitate 4G LTE. Prețul telefonului Coolpad Modena este acum de 649 lei pe eMAG.ro.

Coolpad Porto

De asemenea, Coolpad aduce și smartphone-ul Porto, telefon cu display de 4.7 inch (960 x 540 pixeli), procesor quad-core Snapdragon 410, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare + slot microSD, și cameră foto principală de 8 megapixeli. eMAG este unul dintre magazinele locale ce îl comercializează la prețul de 599 lei.

După cum vedeți, prețul acestor telefoane nu este deloc unul rău, dar specificațiile hardware și mai ales memoria RAM, ar putea fi un punct negativ pentru unii dintre voi. Lăsând acest apect deoparte totuși, voi ce produs Coolpad ați dori să fie adus oficial pe piața din România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×