F64 anunță campania BlackFriday Pro ce va avea loc în perioada 23 - 25 octombrie; ni se promit reduceri de top la echipamentele foto-video

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 792 ori
<b>F64 anunță campania BlackFriday Pro ce va avea loc în perioada 23 - 25 octombrie; ni se promit reduceri de top la echipamentele foto-video</b>Cu doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni rămase p&acirc;nă la startul reducerilor de Black Friday, iată că F64 anunță un eveniment similar ce se va desfășura mult mai devreme dec&acirc;t credeți. Campania &icirc;n cauză denumită Black Friday Pro...

Cu doar câteva săptămâni rămase până la startul reducerilor de Black Friday, iată că F64 anunță un eveniment similar ce se va desfășura mult mai devreme decât credeți. Campania în cauză denumită Black Friday Pro și ajunsă la a 3-a ediție, se va desfășura anul acesta în perioada 23-25 octombrie.

Astfel, timp de 3 zile vom avea parte de reduceri importante în special pentru echipamentele și aparatele foto/video. Cei de la F64 ne dezvăluie că anul trecut, această campanie s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști, vânzările înregistrate fiind de peste 1.5 milioane euro.

Printre produsele ce incluse în campania de anul acesta, se numără aparate foto-video full frame, obiective, teleobiective, ultrazoom-uri, dar și obiective fixe luminoase. F64 estimează că această ediție Black Friday Pro va aduce o creștere a vânzărilor cu până la 30%, reducerile ajungând la aproximativ 1 milion de euro.

Aflați că produsele din promoție vor fi afișate atât online pe pagina f64.ro , dar și offline în magazinul F64 din București.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×