Producătorul de huse Ghostek are o randare pentru Galaxy Note 8; jack-ul audio rămâne la posturi!

891 ori
<b>Producătorul de huse Ghostek are o randare pentru Galaxy Note 8; jack-ul audio rămâne la posturi!</b>Primim la început de săptămână și un material asociat lui Samsung Galaxy Note 8, phablet așteptat oficial pe data de 23 august în cadrul unui eveniment din New York. Leak-ul vine din partea producătorului de accesorii Ghostek care ne prezintă

Începem săptămâna și cu o știre despre Samsung Galaxy Note 8, phablet-ul pe care sud-coreenii îl vor prezenta oficial pe data de 23 august în cadrul unui eveniment din New York. Materialul de astăzi vine din partea Forbes și avem de-a face cu o randare marca Ghostek pentru phablet-ul de 6.3 inch care în cazul de față este prezentat cu unul din accesoriile pe care producătorul de huse îl va comercializa.

Samsung Galaxy Note 8

Randarea dezvăluie elemente nu tocmai pe placul publicului și al fanilor, unul fiind acela al amplasării scanner-ului într-o zonă greu de accesat cu degetul pentru deblocare. Dacă țineți să folosiți autentificarea facială atunci nu veți găsi această poziționare drept un punct negativ și un lucru bun de știut este că Note 8 nu renunță la jack-ul audio de 3.5 mm.

Samsung Galaxy Note 8

La prima vedere parcă acele margini de sus și jos sunt cu doar puțin mai generoase decât în cazul lui S8, dar poate că în realitate lucrurile vor sta altfel. Vedem și camera duală din spate ce pare a sosi alături de un telemetru laser, asta dacă nu acea zonă de culoare neagră este asociată senzorului pentru măsurarea ritmului cardiac.

Și aici se află un buton dedicat pentru activarea lui Bixby și mulțumită lui Benjamin Geskin avem ocazia să observăm diferențele la nivel de dimensiuni între S8, S8+ și Note 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×