Protecţia ecranului lui Galaxy Note 8 pare să dezvăluie muchii mai înguste decât ale lui Galaxy S8

1.904 ori
<b>Protecţia ecranului lui Galaxy Note 8 pare să dezvăluie muchii mai înguste decât ale lui Galaxy S8</b>Apar astăzi fotografii ale protecției de ecran destinate lui Samsung Galaxy Note 8, accesoriu care pare să dezvăluie muchii chiar mai înguste decât cele văzute pe Samsung Galaxy S8. Până și bărbia din partea de jos se prezintă mai slim în aceste

Am aflat recent o posibilă dată de debut pentru Galaxy Note 8 şi am văzut şi o randare a porţiunii frontale, iar acum continuă scăpările. A poposit mai nou la SlashLeaks o serie de fotografii cu protecţia ecranului viitorului phablet. Le vedeţi mai jos.

Protectie ecran Samsung Galaxy Note 8

Ochiul ager al sursei observă că ni se propune aici un screen to body ratio chiar mai mare decât pe Galaxy S8 şi muchii mai înguste deci. Remarcăm decupajul pentru difuzor, senzori şi camera frontală sus. Curbura ecranului e discretă judecând după contur şi avem şi colţurile curbate în stil S8. Evident nici urmă de buton Home şi acea bărbie e infimă faţă de ce vedeam pe un Note 5 sau Note 7.

E interesant ca şi ultima randare propunea tot aceste muchii subţiri, dar şi un difuzor plasat sus şi unul jos, de dragul stereofoniei. Pe Note 8 îl aşteptam teoretic pe 26 august într-un eveniment organizat la New York, deşi e prea devreme să putem fi siguri de acea dată. Mi se pare curios faptul că toate scăpările mizează pe zona frontală şi pe ecran şi nu avem detalii despre camera duală din spate.

Marea mea curiozitate a devenit dacă primim sau nu zoom optic 2x, mai ales după ce s-a văzut că pe OnePlus 5 nu avem această dotare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×