Samsung ar pregăti prezentarea oficială a lui Galaxy Note 8 pentru data de 23 august, la New York

1.442 ori
<b>Samsung ar pregăti prezentarea oficială a lui Galaxy Note 8 pentru data de 23 august, la New York</b>Se pare că Samsung nu va avea răbdare până la târgul de tehnologie IFA 2017 din Berlin ce are loc la început de septembrie, dorind să-și prezinte noul phablet Galaxy Note 8 chiar pe data de 23 august. Această informație sosește astăzi online și

O nouăteorie cu privire la data de debut a lui Samsung Galaxy Note 8 apare azi pe web, ziua de 23 august fiind vehiculată. Sammy ar fi ales New York pentru a își expune noul phablet, conform unor surse apropiate de companie.

E vorba despre surse din Coreea de Sud și trebuie spus aici că am gasit un numitor comun cu debutul lui Galaxy S8, care a avut la rândul său un eveniment organizat la New York. Samsung ar fi ales data de 23 august drept cea ideală pentru debut, astfel încât terminalul să poată fi vândut chiar dinainte de începutul lunii septembrie și începutul hype-ului pentru terminalele de la IFA 2017.

În vreme ce veștile de la Samsung sunt bune, zvonurile afirmă că Apple ar putea amâna iPhone 8, din cauza faptului că sunt probleme la nivel de software. Cât despre Note 8, terminalul a avut și data de 26 august asociată pentru debut, deci ceva se "coace" sigur pentru finalul lunii viitoare. Recent Samsung a oferit detalii despre camerele sale duale pregătite pentru terminale viitoare și așteptăm senzori de genul și pe noul device.

Scăpări precedente plasau la bord un ecran de 6.3 inch, de tip Infinity Display, un S Pen complet nou și cel mai nou și puternic CPU Exynos și Snapdragon al momentului. Evident bateria va trece prin toate verificările în pași multipli inaugurate de S8 și am urma să primim totul la prețul de peste 1000 de euro. Judecând după debutul rapid al lui S8 și Note 7 în Romania în ultimul an, sunt șanse ca în România să avem o lansare până la final de august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×