Care sunt diferențele hardware dintre Galaxy Note 7 și Galaxy Note Fan Edition? Aflăm via iFixit!

2.134 ori
<b>Care sunt diferențele hardware dintre Galaxy Note 7 și Galaxy Note Fan Edition? Aflăm via iFixit!</b>Recent lansat pe piața sud-coreeană, phablet-ul Samsung Galaxy Note Fan Edition ajunge iată și pe masa de teardown a celor de la iFixit. Vedem astfel cum se prezintă setup-ul componentelor de la anterior și aflăm cât de ușor poate fi reparat

iFixit ne prezintă astăzi procesul de teardown pentru nimeni altul decât Samsung Galaxy Note Fan Edition, phablet recent lansat pe piața sud-coreeană într-un număr limitat de unități. Pentru cei care nu știu, acesta este o ediție recondiționată a regretatului Galaxy Note 7, model destinat acelor fani ce s-a despărțit cu greu de al lor Note 7 atunci când a venit momentul returnării datorită riscului de explozie.

Samsung Galaxy Note Fan Edition

Așa cum ne așteptam, la nivel intern totul se prezintă ca pe Note 7 - cu diferența că în cazul de față avem parte de o baterie ceva mai mică, de 3200 mAh. Aflăm că telefonul rămâne la fel de greu de reparat și în această versiune recondiționată, obținând un scor de 4 din 10 ca ușurință de reparație.

iFixit a descoperit că bateria are dimensiuni similare cu cea de pe modelul original, doar că scăderea în capacitate nu mai face ca bateria să stea înghesuită la interior în caz de dilatare din pricina temperaturii în creștere. La finalul investigației Samsung ne era comunicat faptul că datorită acestei înghesuiri a bateriei, o serie de electrozi pozitivi au fost deviați de la tiparul standard, aceștia intrând în contact cu cei negativi și având loc explozia. Pe Galaxy Note Fan Edition se evită această problemă și cel puțin pentru moment nu există motive de îngrijorare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×