Producătorul de roboţi deţinut de Google, Boston Dynamics e scos la vânzare, la doar câţiva ani după achiziţia Google

Autor:  | Publicat în:  Google 509 ori
<b>Producătorul de roboţi deţinut de Google, Boston Dynamics e scos la vânzare, la doar câţiva ani după achiziţia Google</b>Vestea că Google a cumpărat un producător de roboţi era primită cu mare tam-tam cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urmă şi unii visau deja la Skynet şi Terminator. Azi aflăm că Google a scos la v&acirc;nzare Boston Dynamics, firma mai sus...

Vestea că Google a cumpărat un producător de roboţi era primită cu mare tam-tam cu câţiva ani în urmă şi unii visau deja la Skynet şi Terminator. Azi aflăm că Google a scos la vânzare Boston Dynamics, firma mai sus menţionată.

Informaţia vine de la Bloomberg, care citează surse apropiate de Google. Boston Dynamics sunt cunoscuţi pentru roboţii lor înfricoşători, precum cel din imaginea de mai sus şi cel din clipul de mai jos. Ei aduc cu animale mai degrabă decât cu humanoizi, spre deosebire de creaţiile din Japonia. Se pare că oficialii de la Alphabet au luat această decizie de a vinde, pentru că Boston Dynamics nu era gata să realizeze un produs uşor de promovat sau vândut în următorii ani.

Existau şi oarecare disensiuni între oficialii creatorului de roboţi şi inginerii de la Google din California şi Tokyo, care nu colaborau cu succes. Printre companiile interesate de preluarea Boston Dynamics se număra Toyota şi Amazon deocamdată. Poate şi Foxconn se va anunţa, ei având investiţii mari în robotică în ultimii ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×