Meizu Pro 6 reapare în fotografii live blurate, de această dată nu îl mai crede nimeni un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Meizu 763 ori
<b>Meizu Pro 6 reapare în fotografii live blurate, de această dată nu îl mai crede nimeni un iPhone</b>Zilele trecute telefonul Meizu Pro 6 a ajuns vedeta incognito, după ce a apărut &icirc;ntr-o fotografie care aparent provenea dintr-o fabrică Foxconn şi teoretic reprezenta un iPhone 7. De fapt era modelul Meizu, care azi primeşte noi scăpări de...

Zilele trecute telefonul Meizu Pro 6 a ajuns vedeta incognito, după ce a apărut într-o fotografie care aparent provenea dintr-o fabrică Foxconn şi teoretic reprezenta un iPhone 7. De fapt era modelul Meizu, care azi primeşte noi scăpări de fotografii hands on blurate.

De această dată accentul se pune pe zona frontală şi nu pe spate şi remarcăm aici un panou cu muchii curbate, probabil 2.5D sau 3D. Ca design, acest model e destul de similar cu Meizu Pro 5 şi are corpul tipic Meizu, fabricat din metal şi cu acele noi antene discrete în spate, către extremităţi. În zona frontală, sub ecran se afla butonul Home oval, cu scanner de amprente integrat, iar muchiile handsetului sunt rotunjite.

Camera din spate are o lentilă generoasă şi un blitz LED singular, dar nu vedem nici urmă de telemetru laser, dotare populară în rândul smartphone-urilor din China în ultima vreme. Meizu Pro 6 ar urma să fie primul telefon cu procesor MediaTek Helio X25, conform zvonurilor, chipset creat special pentru Meizu în prima fază şi urmând să rămână exclusiv pentru companie câteva luni.

Pro 6 va veni cu un ecran Full HD de 5.5 inch, 4 GB RAM, 64 GB ROM şi o cameră principală de 21 MP, dar şi frontală de 5 MP şi 3D Touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×