Producția lui iPad 2 debutează În februarie 2011, Foxconn Încă o dată În acțiune

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.319 ori
<b>Producția lui iPad 2 debutează În februarie 2011, Foxconn Încă o dată În acțiune</b>Compania devenită celebră din cauza cazurilor sale numeroase de sinucidere, Foxconn este din nou în centrul atenției, după cum se întâmplă în fiecare an, în această perioadă. Motivul este din nou Apple, care pregătește un urmaș pentru iPad,...

Compania devenită celebră din cauza cazurilor sale numeroase de sinucidere, Foxconn este din nou în centrul atenției, după cum se întâmplă în fiecare an, în această perioadă. Motivul este din nou Apple, care pregătește un urmaș pentru iPad, următoarea tabletă pregătindu-se să intre în producția de masă până la finalul lunii februarie 2011.

Fabricile Foxconn Electronics au primit o notificare recent, în care era menționat faptul că trebuie livrate între 400.000 și 600.000 de unități iPad 2 în următoarele 100 de zile. Compania asiatică refuza să comenteze pe seama acestor zvonuri deocamdată, dar ceea ce știm e că Apple a amânat producția în masă a lui iPad 2, deoarece firmware-ul necesar tabletei este încă în faza de testare.

în ce privește prima generație de iPad, Apple a anunțat că a vândut 4.19 milioane de unități în trimestrul 3 al acestui an, totalul pe 2010 atingând 7.5 milioane de unități. Gigantul din Cupertino își va lansa produsul în curând și în America Latină și Coreea de Sud, încheind în forță un an de vânzări impresionante.

Surse din cadrul Foxconn arată că producătorul chinez a livrat în jur de 6 milioane de unități iPad în trimestrul 3 al acestui an, astfel că au rămas 1.8 milioane unități pe inventar pentru trimestrul 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×