Samsung prezintă telefonul cu clapetă dual display Super AMOLED

4.240 ori
<b>Samsung prezintă telefonul cu clapetă dual display Super AMOLED</b>Samsung ne uimește din nou și nu, nu este vorba despre Google Nexus S, ci despre un nou telefon cu clapetă, dotat cu două ecrane Super AMOLED de 3.3 inchi. Fiecare dintre acestea este plasat pe partea superioară a handsetului, după cum puteți vedea...

Samsung ne uimește din nou și nu, nu este vorba despreGoogle Nexus S, ci despre un nou telefon cu clapetă, dotat cu două ecrane Super AMOLED de 3.3 inchi. Fiecare dintre acestea este plasat pe partea superioară a handsetului, după cum puteți vedea și în imaginile de mai jos.

A trecut ceva vreme de când un telefon cu clapetă ne-a atras atenția și trebuie menționat că acesta este un terminal Android 2.2. Din păcate, el va fi vândut doar în Asia, sub numele de Samsung SCH-W899. Dotările sale mai includ o cameră de 5 megapixeli, memorie internă de 512 MB, slot pentru carduri microSD de până la 32GB și conectivitate CDMA EV-DO.

Roaming-ul în GSM este și el suportat și trebuie să recunoaștem că designul acestui telefon este destul de atractiv, la fel și nuanța aurie a carcasei sale. Totuși, sperăm ca eleganța și specificațiile rezonabile să aibă un preț decent și nu exorbitant.

Samsung prezintă telefonul cu clapetă dual display Super AMOLED

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×