S-a terminat! Samsung confirmă oficial oprirea vânzărilor și a producției lui Note 7!

3.699 ori
<b>S-a terminat! Samsung confirmă oficial oprirea vânzărilor și a producției lui Note 7!</b>Iată că povestea numită Galaxy Note 7 ajunge astăzi la final, moment în care compania sud-coreeană confirmă sistarea vânzărilor, dar și a producției acestui terminal. Totul vine după o problemă gravă a bateriei ce a cauzat numeroase explozii chiar pe

Inevitabilul pe care îl preziceam ieri s-a întâmplat azi şi Samsung a decis să suspende oficial toate vânzările de modele Galaxy Note 7. Chinuit de probleme cu încingerea, exploziile şi incendiile provocate de baterie de mai bine de o lună, acest produs dă o lovitură grea imaginii producătorului sud coreean.

După o rechemare globală la începutul lunii trecute, afectând 2.5 milioane de unităţi, e posibil să fie nevoie de încă o rechemare, după ce şi unităţile înlocuitoare au început să facă probleme. Samsung a decis oficial să oprească toate vânzările, atât de modele de prima generaţie, cât şi Note 7s, iar producţia e într-un stadiu incert în acest moment.

O sursă apropiată de companie afirmă că Samsung ia în calcul să caseze permanent acest terminal şi să îi oprească definitiv producţia. Samsung aproape că reuşise să recheme toate unităţile cu probleme, dar la ce bun, dacă şi cele noi pot exploda? Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu multele handseturi ce rămân în mâinile şi buzunarele utilizatorilor şi care e planul cu ele.

Deocamdată Samsung îi sfătuieşte pe posesori să închidă device-urile, atât în cazul celor de prima generaţie, cât şi Note 7s. Vor urma "măsuri speciale", produse oferite la schimb sau banii daţi înapoi. Operatorii şi retailerii au fost îndemnaţi să oprească vânzările de modele Note 7. Şansele sunt minuscule că produsul să revină la vânzare, acesta fiind probabil momentul său final de existenţă.

Mare păcat de un telefon cu potenţial mare şi cu şanse de a fi ajuns pe podium la final de an, în rândul "telefoanelor anului 2016". Retragerea sa îl face pe Galaxy S8 brusc şi mai important.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×