Prognoza pentru unităţile iPhone X produse în 2017 tăiată cu 10% de către un analist reputat

1.140 ori
<b>Prognoza pentru unităţile iPhone X produse în 2017 tăiată cu 10% de către un analist reputat</b>Apar astăzi noi estimări din partea unui analist reputat cu privire la unitățile iPhone X ce vor fi produse până la finalul acestui an. Se pare că numărul de unități pregătite scade cu 10%, asta cel puțin din punctul de vedere al acestui analist care

Încă dinainte să fie anunţat iPhone X am auzit mai multe veşti proaste decât bune despre terminal. Majoritatea aveau de-a face cu probleme de producţie sau vreo componentă care ţinea în loc evoluţia proiectului. Fie că e vorba de "Romeo şi Julieta" sau de scannerul de amprente care nu a mai ajuns pe device, mereu era ceva. Azi aflăm că un analist reputat a tăiat estimările pentru unităţile iPhone X produse în acest an cu 10%.

Aflam recent că eficiența de producţie a lui iPhone X era de doar 10%, din cauza problemelor lui Face ID. Practic asta înseamnă că 90% dintre unităţile care ies din linia de asamblare nu întrunesc standardele Apple. Marea problemă este acel proiector de zeci de mii de puncte pe fața utilizatorului, care face parte din sistemul TrueDepth. Revenind la analistul citat mai sus, Jeff Pu pe numele său, acesta confirmă problemele cu proiectorul.

Domnul Pu este analist la Yuanta Investment Consulting din Tapei, iar expertul se aşteaptă ca Apple să înceapă producţia în masă a lui iPhone X la mijlocul acestei luni. Livrările ar trebui să înceapă din China săptămâna viitoare, dar predicția este că producţia va fi cu 10% mai mică decât estimările trecute, ajungând la doar 36 de milioane de unităţi. Dacă nu apare vreo problemă serioasă, atunci iPhone X rămâne bătut în cuie pentru precomenzi începând cu 27 octombrie, deci peste fix 2 săptămâni.

Livrările ar trebui să înceapă pe 3 noiembrie, dar ceva îmi spune că această dată se va schimba. În aceeaşi zi ar trebui să vedem şi cozi şi primele unităţi disponibile în magazinele fizice şi tare îmi e teamă că va fi bătaie pe ele mai ceva ca pe tigăile de la supermarket-uri în România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×