QuickMobile a înregistrat 1200 precomenzi pentru iPhone X în doar 3 zile; valoarea acestora trece de 1,5 milioane euro

3.660 ori
<b>QuickMobile a înregistrat 1200 precomenzi pentru iPhone X în doar 3 zile; valoarea acestora trece de 1,5 milioane euro</b>La aproximativ o săptămână de la startul precomenzilor pentru iPhone X, cei de la QuickMobile vin și cu detalii despre numărul de unități care au fost comandate. Ei bine, numărul acestora se ridică la 1200 unități și vorbim despre o valoare

Încă de vinerea trecută cei de la QuickMobile.ro au dat startul precomenzilor pentru iPhone X, un telefon foarte dorit de către fanii Apple ce se remarcă printr-un display ce ocupă mai tot panoul frontal. Astăzi la aproximativ o săptămână de la acel moment, retailerul de față vine cu detalii despre numărul de unități pe care publicul român le-a comandat în primele 3 zile de la deschiderea programului de precomandă.

Aflăm că un număr de 1200 unități iPhone X au fost comandate în doar 3 zile, valoarea acestora depășind suma de 1,5 milioane de euro. De asemenea, ne este comunicat că livrările produselor vor începe din 6 noiembrie și vă reamintim că varianta cu 64 GB costă 5.299 lei la QuickMobile, în vreme ce varianta cu 256 GB de stocare flash poate fi achiziționată pentru suma de 6.099 lei.

Faptul că, în doar trei zile, peste 1.200 de utilizatori au plătit integral, în avans, în medie, 1.250 de euro pentru vârful de gamă al Apple ne arată că am reușit să creăm o comunitate mare de clienți fideli, care își doresc să aibă primii cele mai noi telefoane și care au încredere în compania și serviciile noastre. Făcând o comparație, numărul clienților care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în 3 zile este mult mai mare decât al celor care își deschid depozite de această sumă la o bancă, iar acest lucru oferă o valoare uriașă companiei noastre.

Ca informație extra, QuickMobile ne dezvăluie că jumătate dintre cei care au precomandat iPhone X au ales versiunea Space Gray cu 64 GB, iar restul de 50% modelul de 256 GB în aceeași variantă de culoare. Pe lângă declarația de mai sus venită din partea lui Tudor Țiboc, General Manager al QuickMobile, a mai fost menționat și faptul că modelele iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1000 precomenzi anul trecut în vreme ce anul acesta trio-ul iPhone 8, 8 Plus și iPhone X au generat peste 1800 precomenzi! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×