Varianta mini a lui LG G6 s-ar putea numi LG Q6; aparent primim un display de 5.4 inch

2.243 ori
<b>Varianta mini a lui LG G6 s-ar putea numi LG Q6; aparent primim un display de 5.4 inch</b>Direct din partea lui Evan Blass aflăm astăzi câteva noutăți interesante despre varianta mini a flagship-ului LG G6, inclusiv numele său comercial. Evleaks dezvăluie faptul că telefonul urmează a fi cunoscut comercial drept LG Q6 și că acesta ne va

În luna aprilie a acestui an soseau pe web și primele vești despre varianta mini a lui LG G6, model și mai compact de atât ce păstrează design-ul produsului flaship introdus oficial la Mobile World Congress 2017. Astăzi mulțumită leaker-ului Evan Blass a.k.a@evleaks avem noi detalii despre telefon și totodată confirmarea faptului că device-ul este unul real și gata pregătit de debut în această vară cel mai probabil.

Ni se dezvăluie că telefonul sosește cu display de 5.4 inch având același raport al imaginii de 18:9. Raportul screen to-body este de aproximativ 80% și mai aflăm că spre deosebire de varianta flagship, acesta va sosi cu o singură cameră foto de 13 megapixeli în partea din spate. 

Vom mai avea și 3 GB memorie RAM și Android Nougat ca sistem de operare. Evleaks mai precizează că telefonul a fost recent certificat de către FCC sub numele de cod M700, semn că lansarea este foarte aproape. Așteptăm un procesor de nivel upper mid-range, poate chiar un chipset Qualcomm Snapdragon 660.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×