Proiectul Surface Phone evoluează; Apar referințe cu privire la un device Andromeda OS în cel mai recent SDK Windows 10

1.450 ori
<b>Proiectul Surface Phone evoluează; Apar referințe cu privire la un device Andromeda OS în cel mai recent SDK Windows 10</b>Deși conferința Build 2018 nu ne-a adus nimic referitor despre Surface Phone, indiciile continuă să sosească în online, acolo unde descoperim astăzi referințe cu privire la un dispozitiv Andromeda OS. Aceste referințe au fost descoperite chiar

Cu toate că în cadrul conferinței dezvoltatorilor BUILD 2018 organizată de către Microsoft nu au apărut deloc informații referitoare la proiectul numit Surface Phone, iată că leak-urile din jurul acestui dispozitiv continuă după cum descoperim chiar astăzi. Aflăm că în cadrul celui mai recent SDK Windows 10 și-au făcut apariția referințe cu privire la un device ce rulează sistemul de operare Andromeda OS din fabrică.

Andromeda OS

Din câte se pare, acest nou sistem de operare cunoscut drept Andromeda OS va suporta atât platforma ARM, cât și pe cea x86, cu precizarea că acest Andromeda Device actual va fi unul ARM. Aparent, acest Surface Phone va fi un dispozitiv ce va favoriza utilizarea unui stylus și care va suporta aplicații în stil OneNote, dar și aplicații normale, cât și un ecran desktop complet.

Nu se știe dacă acest hibrid dintre smartphone și tabletă va putea realiza apeluri, deși lansarea sa fără suportul acesta nu prea ar avea sens. Rămâne să mai urmărim ce alte noi scăpări asociate lui Surface Phone ajung în online și poate cu ceva noroc vedem și fotografii ale unui prototip la vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×