Google Pixel 3 ar putea avea ecran edge-to-edge; Un indiciu apare în Android P sub formă de ilustrație

1.553 ori
<b>Google Pixel 3 ar putea avea ecran edge-to-edge; Un indiciu apare în Android P sub formă de ilustrație</b>Pe lângă noile terminale iPhone așteptate în această toamnă mai avem un duo de smartphone-uri foarte interesant și anume Pixel 3 și Pixel 3 XL. Campania de leak-uri asociată acestor modele abia ce debutează oficial și astăzi descoperim

În această toamnă avem câteva dispozitive interesante pe lista de lansări, printre ele numărându-se și duo-ul compus din Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL. Aceste modele sunt așteptate cu dotări high-end la bord și poate chiar cu un ecran edge-to-edge, asta dacă luăm în calcul scăparea de astăzi ce constă într-o serie de ilustrații de tip placeholder care și-au făcut apariția în ultimul Developer Preview Android P.

Google Pixel 3

După cum vedeți, vedem schițe ale unui telefon ceva mai deosebit, unul care adoptă ecran edge-to-edge - design posibil la ora actuală dacă aruncăm o privire la Vivo Apex. Se vorbește chiar despre o posibilă colaborare între Google și Vivo pentru dezvoltarea unui telefon la fel de spectaculos precum Apex, telefon din urmă care va debuta comercial pe 12 iunie aparent.

Revenind totuși la Pixel 3, va trebui să așteptăm leak-uri ceva mai credibile înainte de a ne face speranțe cu privire la un astfel de look arătos. Singurul aspect pe care sunt sigur că majoritatea fanilor Pixel nu vor să îl vadă pe noul telefon este prezența unui decupaj în partea frontală, existând deja temeri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×