Dell ar putea fi producătorul lui Surface Phone; Iată cea mai nouă teorie

1.244 ori
<b>Dell ar putea fi producătorul lui Surface Phone; Iată cea mai nouă teorie</b>O informație foarte interesantă apare astăzi în mediul online, aceea că nimeni altul decât Dell ar urma să producă telefonul Surface Phone. Aceasta ar fi fost firma selectată de către gigantul ce activează în zona IT, dar cu toate acestea

A trecut ceva vreme de când am văzut dovezi palpabile cu privire la existenţa lui Surface Phone, dar iată-l revenind astăzi, prin intermediul unui brand hardware care îi este asociat. Se pare că Dell ar fi fost compania selectată pentru a produce misteriosul terminal.

Cred că sunt deja 4 ani de când auzim zvonuri despre acest smartphone, care în ultimul an a devenit asociat unui format pliabil. Informaţia vine de la Winfuture.de, care ar fi pus mâna pe documente interne Qualcomm, ce menţionează implicarea Dell în proiect. Handsetul ar fi unul cu două ecrane şi e cunoscut sub numele de cod "Januss". Se bazează pe Windows 10 on ARM şi are un procesor Snapdragon 850, care nici nu a fost lansat încă.

La bord avem un modem LTE, un port USB Type-C, camere în spate (câteva, nu avem numărul exact, probabil două), iar documentele menţionează un accelerometru, busolă digitală şi giroscop. Sursa germană spune şi că de regulă laptopurile nu au giroscop, deci e un indiciu că avem aici o tabletă sau un telefon pliabil până la urmă. Se pare că produsul fusese iniţial dezvoltat de către Compal, încă din vara lui 2017 şi proiectul a evoluat la început de 2018.

Nu e foarte clar ce fel de design a fost ales, dar Dell are ceva experienţă în zona convertibilelor şi ar putea să o aplice şi la acest smartphone Surface. Judecând după ultimele scăpări, ne aşteptăm să vedem Andromeda OS la bord şi o balama specială între cele două ecrane, una revoluţionară conform brevetelor din ultima vreme. Aşteptăm acum şi randări şi schiţe.

Recent au apărut informaţii că device-ul acesta ar fi influenţat de Microsoft Courier, e-reader anulat de Microsoft cu ceva vreme în urmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×