De astăzi utilizatorii Android primesc integrare SMS în cadrul aplicației Microsoft Your Phone din Windows 10

2.018 ori
<b>De astăzi utilizatorii Android primesc integrare SMS în cadrul aplicației Microsoft Your Phone din Windows 10</b>La câteva luni distanță de la anunțarea aplicației Your Phone iată că cei de la Microsoft aduc integrarea SMS în cadrul acestui software, momentan doar pentru terminalele ce rulează Android. Ce înseamnă asta mai pe larg este că avem parte

În primăvara acestui an cei de la Microsoft anunțau și lansarea aplicației Your Phone pentru platforma Windows 10, un titlu tare interesant prin intermediul căruia utilizatorii își pot accesa și verifica notificările și mesajele direct dintr-o interfață desktop. Aplicația funcționează cu smartphone-uri iOS și Android, iar de curând am aflat că aceasta a fost inclusă în Windows 10 Insider Preview 17728 sub formă de beta.

Ca noutăți aveam menționată posibilitatea de a transfera fotografii de la telefon către PC și viceversa, iar acum descoperim că apare și integrarea SMS în ecuație. Funcția vine prin intermediul unui update (1.0.12432.0) și suntem informați că aceasta este pentru moment disponibilă doar pentru utilizatorii înscriși în programul Windows Insiders, dar și pentru cei care fac parte din stadiul Release Preview Ring. 

Setup-ul de setare a integrării SMS în aplicația Your Phone necesită instalarea software-ului Microsoft Apps pe telefonul Android după care puteți trimite și răspunde la mesajele de pe smartphone direct din Windows 10. Potrivit celor care au testat noua funcție, expedierea și primirea de SMS-uri funcționează fără cusur, dar există unele lipsuri precum abilitatea de trimitere a imaginilor sau de ștergere a mesajelor din Your Phone.

Aștepăm acum ca aplicația Your Phone să fie lansată pentru toți utilizatorii Windows 10, fapt ce s-ar putea întâmpla până la final de an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×