Top 3 tablete anunțate la MWC 2014: Asia atacă prin două modele chinezești și unul japonez

1.795 ori
<b>Top 3 tablete anunțate la MWC 2014: Asia atacă prin două modele chinezești și unul japonez</b>în ultimii ani am fost copleșiți de invazia tabletelor la MWC și CES, dar acum acest segment s-a mai domolit și nu mai vedem sute de lansări, ci doar zeci. La MWC 2014 s-au remarcat câteva modele de tablete, printre care și cele 3 premiante, în...

în ultimii ani am fost copleșiți de invazia tabletelor la MWC și CES, dar acum acest segment s-a mai domolit și nu mai vedem sute de lansări, ci doar zeci. La MWC 2014 s-au remarcat câteva modele de tablete, printre care și cele 3 premiante, în viziunea noastră, de mai jos. în vreme ce ne pregătim de tablete 4K și 8 core, e momentul să aruncăm o privire asupra hiturilor viitoare din 2014.

3. Huawei MediaPad M1

Huawei este compania care a pornit showul MWC 2014 pe 23 februarie, duminică și a prezentat două tablete, un telefon și o brățară de fitness. Huawei MediaPad M1 a fost singura tableta pursânge, modelul X1 fiind un telefon de 7 inch. MediaPad M1 șochează prin design, copiind puțin de la telefonul HTC One și oferind difuzoare frontale stereo. Tableta cântărește 329 de grame și integrează un display IPS LCD de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o cameră de 5 MP în spate și un procesor quad core de 1.6 GHz la interior.

2. Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

în 2013 modelul Lenovo Yoga Tablet ni se părea interesant prin acel cilindru din partea sa inferioară, dar iată că acum produsul considerat experimental inițial da naștere unei serii. Noul venit de la MWC este Lenovo Yoga Tablet 10 HD+, care integrează un kickstand special și oferă 3 moduri de utilizare. Aflați că acel cilindru ascunde o baterie cu capacitate impresionantă, iar tableta oferă un feeling excelent de elegantă, cu o carcasă din aluminiu prelucrat. Tableta asigura 18 ore de funcționare, are un procesor Snapdragon 400 quad core și o cameră de 8 megapixeli. Acest device e și capabil să încarce telefoane mobile.

1. Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet

Sony a învățat multe lecții din greșelile din trecut și a perfecționat și mai mult tableta să Xperia. Astfel a ajuns la modelul Sony Xperia Z2 Tablet, lansat la MWC 2014. Acest model păstrează lookul pătrățos asociat seriei Omnibalance și vine cu previzibilul avantaj al rezistenței la apă și praf. Terminalul măsoară un incredibil 6.4 mm în grosime, iar acest device aduce specificații de top, precum un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM și un display Full HD de 10 inch cu tehnologia de nouă generație Live Colour LED. Acest model include și o cameră de 8.1 MP cu senzor Exmor RS, care e cu siguranță peste toate camerele tabletelor rivale.

Ce tableta credeți că va prinde podiumul la final de 2014?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×