Protejeaza-ti telefonul de apa cu noul Ion-Mask

966 ori
<b>Protejeaza-ti telefonul de apa cu noul Ion-Mask</b>Nenumarate terminale mobile au fost distruse fiind scapate accidental in apa, fie ca utilizatorii se aflau la mare si au fost "luati de val", fie ca terminalele si-au gasit sfarsitul in... vase de toaleta. Avem acum o solutie pentru acesti nefericiti,...

Nenumarate terminale mobile au fost distruse fiind scapate accidental in apa, fie ca utilizatorii se aflau la mare si au fost "luati de val", fie ca terminalele si-au gasit sfarsitul in... vase de toaleta. Avem acum o solutie pentru acesti nefericiti, prin intermediul protectiei Ion-Mask.

O companie britanica a dezvaluit presei de specialitate o solutie, care poate fi aplicata in cazul oricarui telefon mobil, pe numele sau Ion-Mask. Aceasta impiedica moleculele de apa si ulei sa patrunda in adancul terminalului. Un material special de plasma inveleste handsetul si il impiedica sa fie distrus de contactul cu apa. Producatorii lui Ion-Mask se afla la ora actuala in discutii cu 3 mari producatori de terminale mobile, care doresc ca telefoanele lor sa fie protejate de aceasta solutie.

Un astfel de strat protectiv devine extrem de util si iarna, cand telefonul poate fi usor scapat intr-un strat gros de zapada. Ion-Mask a fost dezvoltat la Laboratorul Stiintelor Apararii si Tehnologiei din Porton Down, Wiltshire. Utilizarea sa initiala era una militara, avand in vedere faptul ca stratul protectiv trebuia sa apere uniformele soldatilor de vapori toxici si lichide specifice armelor chimice sau biologice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×