Joaca-te Doom pe Apple iPhone (video)

1.678 ori
<b>Joaca-te Doom pe Apple iPhone (video)</b>Iata ca vorbim pentru prima oara in 2008 despre terminalul anului 2007, Apple iPhone. In vreme ce Steve Jobs nu dorea nici sa auda initial de aplicatii third party pe telefonul sau pretios, putem observa cum acestea au facut handsetul extrem de popular....

Iata ca vorbim pentru prima oara in 2008 despre terminalul anului 2007, Apple iPhone. In vreme ce Steve Jobs nu dorea nici sa auda initial de aplicatii third party pe telefonul sau pretios, putem observa cum acestea au facut handsetul extrem de popular. De la cele mai utile aplicatii la modificari ale celor existente pe Symbian sau Windows Mobile, iata ca iPhone a beneficiat si de jocuri de exceptie cum ar fi Doom:

Dand click pe imaginea de mai sus veti fi transportati la un clip care prezinta celebrul joc care starneste amintiri gamerilor, fiind jucat pe iPhone. Sunteti probabil deja familiari cu emulatorul NES si cel pentru jocuri de PlayStation (1), ambele disponibile pe terminalul produs de Apple, dar aplicatia care va permite sa jucati Doom pe telefon este cireasa de pe tort.

Un developer, cunoscut sub porecla de "Psycho" lucreaza la o versiune iPhone a celebrului FPS, care nu este inca 100% jucabila. Developerul a reusit sa creasca viteza de gameplay la un nivel decent, facand jocul sa ruleze in mod widescreen. Modalitatea de control este cel putin "interesanta", dar nu atat de intuitiva pe cat v-ati fi asteptat. Ne indreptam cu pasi mici, dar siguri catre o experienta mobila bazata pe fraguri. Pe cand si un Unreal Tournament pe iPhone?

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×