Spy Shop Black Friday 2017

Sony Xperia J gata de debut, terminal midrange cu Android 4.0.4

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.354 ori
<b>Sony Xperia J gata de debut, terminal midrange cu Android 4.0.4</b>Sony are probabil cel mai ocupat an de când produce telefoane și nu cred că aș greși dacă aș spune că o duzină de modele noi se vor afla pe piața în acest an. și acum seriei Xperia i se adăugă un nou membru, sub numele de Sony Xperia J....

Sony are probabil cel mai ocupat an de când produce telefoane și nu cred că aș greși dacă aș spune că o duzină de modele noi se vor afla pe piața în acest an. și acum seriei Xperia i se adăugă un nou membru, sub numele de Sony Xperia J.

Terminalul a fost confirmat printr-o scăpare a ministrului tehnologiei din Indonezia. Xperia J are numele de cod ST26, iar telefonul a mai fost scăpat pe web recent, într-o serie de benchmark-uri. Cu acea ocazie am aflat că noul smartphone rulează Android 4.0.4 și suporta o rezoluție de 854 x 480 pixeli. Imaginea de mai sus ar reprezenta noul telefon, conform site-ului asiatic IT168. E interesant că nu văd nici urmă de logo verde specific Sony/Sony Ericsson, care a fost prezent pe toate modelele până acum.

Acesta ar fi probabil un ultim pas de rebranding, renunțarea la "Liquid Energy", acel logo rotund și verde de pe terminalele ultimilor ani. Zvonurile afirmă că Xperia J va fi un smartphone Android midrange dotat cu un procesor single core de 1 GHz, dsplay touch de 480 x 854 pixeli cu diagonală necunoscută și probabil o cameră de 5 megapixeli.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×