Prototipul lui HTC Holiday, telefon cu ecran (spart) de 4.5 inchi surprins În imagini

3.085 ori
<b>Prototipul lui HTC Holiday, telefon cu ecran (spart) de 4.5 inchi surprins În imagini</b>Atunci când ai de-a face cu un prototip de super-telefon, e indicat să îl manevrezi cu grijă... Astfel, acesta nu va ajunge ca HTC Holiday, un device cu ecran spart, pe care îl puteți vedea mai jos. Ce ne interesează de fapt este faptul că...

Atunci când ai de-a face cu un prototip de super-telefon, e indicat să îl manevrezi cu grijă... Astfel, acesta nu va ajunge ca HTC Holiday, un device cu ecran spart, pe care îl puteți vedea mai jos. Ce ne interesează de fapt este faptul că terminalul era un mister până la această scăpare.

Avem de-a face cu un smartphone cu display de 4.5 inchi, cu rezolutie qHD și procesor dual core de 1.2 GHZ. Practic, un HTC Sensation, cu câteva modificări minore de design... Telefonul mai vine și cu 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, plus WiFi 802.11 b/g/n și Bluetooth 3.0.

Aceste fotografii au fost publicate pe forumul XDA, după ce telefonul a fost pus în vânzare pe Craiglist. Sunt surprins că HTC nu a reacționat negativ încă la vânzarea unui prototip de telefon nelansat încă... Designul lui Holiday îmi amintește destul de mult de cel al lui Incredible S și am remarcat și prezența unui bliț dual LED pe acest terminal.

în ce privește lansarea sa, device-ul ar putea debuta prin AT&T, dar rămâne de văzut cine va vrea acest HTC Sensation supradimensionat.

Prototipul lui HTC Holiday, telefon cu ecran (spart) de 4.5 inchi surprins În imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×