Prototipul Nokia “Normandy” cu Android Își face apariția Într-o nouă imagine

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.430 ori
<b>Prototipul Nokia &ldquo;Normandy” cu Android Își face apariția Într-o nouă imagine</b>După ce săptămâna trecută prototipul Nokia Normandy își facea apariția în cadrul testului benchmark AnTuTu și într-o imagine care ne prezenta interfața acestuia, iată că acum avem parte de o nouă fotografie cu acest device ce rulează...

După ce săptămâna trecută prototipul Nokia Normandy își facea apariția în cadrul testului benchmarkAnTuTu și într-o imagine care ne prezenta interfața acestuia, iată că acum avem parte de o nouă fotografie cu acest device ce rulează Android.

Din câte se poate observa, terminalul este protejat de către o husă specială, care de multe ori se folosește pentru a masca design-ul acestuia. De asemenea, se poate observa ecranul de boot împreună cu logo-ul Nokia, și singurul buton integrat, aflat în partea de jos.

Nokia Normandy

Potrivit unor speculații, acest prototip a fost creat pentru a-i convinge pe cei de la Microsoft să cumpere brandul Asha în schimbul brandului Lumia. Pentru moment nu există alte detalii despre Nokia Normandy, device ce nu ar putea vedea niciodată “lumina zilei”..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×