Chipsetul Nvidia Tegra K1 Își spulberă concurența la capitolul grafică

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.076 ori
<b>Chipsetul Nvidia Tegra K1 Își spulberă concurența la capitolul grafică</b>Săptămâna trecută, cei de la Nvidia au anunțat noul lor chipset, denumit Tegra K1, chipset ce vine cu un procesor Cortex A-15 și cu un GPU Kepler. Cel mai interesant lucru la acest chipset îl reprezintă procesorul grafic 192-core. &nbsp; Acesta a...

Săptămâna trecută, cei de la Nvidia au anunțat noul lor chipset, denumit Tegra K1, chipset ce vine cu un procesor Cortex A-15 și cu un GPU Kepler. Cel mai interesant lucru la acest chipset îl reprezintă procesorul grafic 192-core.

Acesta a apărut de curând într-un test benchmark, în care concurența este pur și simplu spulberată la capitolul grafică, vorbim despre iPad Air și despre Snapdragon 800. Tegra K1 obține un scor de 2.5x mai mare decât Snapdragon 800, dar în același timp reușește să fie și mai rapid decât chipul A7 integrat pe iPad Air.

Chipsetul Nvidia Tegra K1 Își spulberă concurența la capitolul grafică

De asemenea, în tabelul de mai sus, se poate observa faptul că Tegra K1 depășește chiar și noul GPU produs de către Intel, modelul HD4400 ce face parte din seria de procesoare Haswell. Așteptăm primul smartphone ce va integra acest nou chip de la Nvidia, și desigur și mai multe jocuri care să îi pună procesorul grafic la treabă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×